پیکر چهار تن از شهدای حمله رژیم صهیونیستی به خاک ایران پیدا شد حکایت ما مدینه نرفته‌ها بیش از یک میلیون و ۶۰۰ هزار زائر به مشهد مشرف شدند ۱۱۴ میلیون پرس غذا توسط موکب‌های ایرانی در اربعین ۱۴۰۴ توزیع شد قرارگاه ملی مسجد در سطح کشور تشکیل شد سیره پیامبر (ص)؛ الگوی ارتباط مؤثر اندوه حسین (ع) متصل به اندوه رضا (ع) است محمد (ص)؛ پیامبری که درد‌ها را با توحید درمان کرد مراسم جاماندگان اربعین ۱۴۰۴ در سراسر کشور برگزار شد مدارس زیادی در سطح خراسان رضوی فاقد نمازخانه مناسب هستند روایتی از سوگواری متفاوت مشهدی‌ها در محرم و صفر امسال و پس از جنگ تحمیلی ۱۲‎‌روزه سفر کاروانی به عتبات دوباره آغاز شد چه افرادی بدون فیش می‌توانند به حج بروند؟ ۲۰۰ هزار عمره‌گزار ایرانی تا سال ۱۴۰۵ به عربستان مشرف می‌شوند ۳ ویژه برنامه در پنج شب پایانی ماه صفر در حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود یک کاسه نبات زعفرانی به یاد «شهید مصطفی چمران» هم‌زمان با سالروز پایان یافتن محاصره پاوه | نور خورشید پس از گرگ‌ومیش پاوه عوامل هلاکت مردم در گفتار اخلاقی امام حسن مجتبی (ع) مظلومیت و غربت امام حسن (ع) در گفت‌وگو با حجت‌الاسلام‌والمسلمین فرحزاد | جلوه کرامت در نهایت غربت درخواست اختصاص اعتبار ویژه از وزیر کشور برای ستاد خدمات زائر در دهه پایانی صفر
سرخط خبرها

پیکر مطهر سرباز شهید وطن در آغوش مشهدالرضا (ع) | آیین تشییع و بدرقه پیکر شهید «ربیع‌زاده» برگزار شد + فیلم

  • کد خبر: ۲۵۰۸۵۰
  • ۲۵ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۲
پیکر مطهر سرباز شهید وطن در آغوش مشهدالرضا (ع) | آیین تشییع و بدرقه پیکر شهید «ربیع‌زاده» برگزار شد + فیلم
از ساعت ۹ صبح امروز، مشهدالرضا (ع) میزبان آیین تشییع پیکر پاک شهید «ابوالفضل ربیع‌زاده» است؛ سرباز قهرمان مرزبانی ارتش که روز دوشنبه در جریان مقابله با عملیات نفوذ تروریست‌های گروهک جیش الظلم به شهادت رسید.

به گزارش شهرآرانیوز، ۲۲ شهریورماه بود که خبر شهادت چهار مرزبان فداکار ایران اسلامی در دو حادثه تروریستی جداگانه در استان سیستان و بلوچستان به سرتیتر همه رسانه‌ها تبدیل شد. اقدام ناجوانمردانه تروریست‌ها در به رگبار بستن خودروی هنگ مرزی میرجاوه در ساعت ۲۰:۳۰ شامگاه پنجشنبه، سه مرزبان دلاور وطن را به شهادت رساند و به‌موازات این، اشرار مسلح از نقطه صفر مرزی اقدام به اجرای عملیات نفوذ کردند تا ضمن ورود به حریم امن ایران اسلامی، محموله سلاح و مواد منفجره را برای تأمین عملیات‌های تروریستی وارد کشور کنند. با این حال، توطئه شوم این عناصر کوردل با رشادت مدافعان امنیت کشور مواجه شد و به‌رغم ناکام ماندن این عملیات تروریستی، سرباز وظیفه «ابوالفضل ربیع‌زاده» حین انجام مأموریت به شهادت رسید. صبح امروز (یکشنبه ۲۵ شهریورماه) مهدیه مشهد میزبان آیین تشییع پیکر پاک این شهید سرافراز بود تا به‌موازات تشییع پیکر شهید «امیر ابراهیم‌زاده» از شهدای حادثه میرجاوه در شهرستان زاوه، شهر امام رضا (ع) نیز پیکر مجاهد قهرمان دیگری را در آغوش بگیرد.

پس از تلاوت آیاتی از قرآن کریم، قرائت زیارت عاشورا و مرثیه‌سرایی بر پیکر مطهر این سرباز رشید مرزبانی ارتش، تابوت مزین به پرچم مقدس ایران بر فراز دست زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی قرار گرفت تا از مهدیه مشهد تا حرم مطهر امام رئوف (ع) تشییع شود.

حجت‌الاسلام مهدی حسن‌زاده نامقی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی در حاشیه این مراسم که با حضور فرماندهان ارشد قرارگاه منطقه‌ای شمال شرق نزاجا، زائران و اقشار مختلف مردم مشهد برگزار شد، به تشریح جزئیات حمله ناموفق تروریستی گروهک جیش‌الظلم در روز حادثه پرداخت و بیان کرد: بنابر گزارشات میدانی، همزمان با وقوع حادثه تروریستی در شهر میرجاوه و به رگبار بستن خودروی مرزبانی، خبر حمله عمال گروهک تروریستی جیش‌الظلم به نقطه صفر مرزی میرجاوه نیز به مرکز فرماندهی مرزبانی ارتش مخابره می‌شود. پس از اعزام هنگ مرزی مستقر در محل، درگیری آغاز می‌شود و با آتش سنگین مرزبانان، تروریست‌های کوردل با قبول تلفات و خسارات مجبور به عقب‌نشینی می‌شوند. با این حال، سرباز جوان و رشید ما شهید ابوالفضل ربیع‌زاده هنگام گشت‌زنی در خط مرزی بر اثر وقوع سانحه خودرو و سقوط جنگ افزار سنگین به درجه رفیع شهادت نائل می‌آید.

به گفته مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی، شهید ربیع زاده متولد ۲۱ بهمن ۱۳۸۲ و اهل روستای چاهشک مشهد بود که پس از برگزاری آیین تشییع، بر پیکر او در حرم مطهر رضوی نماز اقامه خواهد شد. گفتنی است طبق برنامه‌ریزی قبلی، بلوک ۱۴ گلزار شهدای بهشت رضا (ع)، پیکر این شهید جاویدنام را در آغوش خواهد گرفت.

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->